Gruppetimer

 

Gruppetimene mine varer i 60 minutter, og består av rolige bevegelser til musikk. Vi gjør øvelser som gjenspeiler de bevegelsene vi har behov for i hverdagen, slik at vi kan styrke oss der vi trenger det.

Det å trene sammen har stor sosial verdi, og man gir gjerne litt ekstra når man trener sammen med andre. Men du trenger aldri å presse deg mer enn du klarer.

På mine timer kan du tilpasse treningen til det som passer for deg og din kropp. Øvelsene er lagt opp slik at alle har utbytte av dem, uavhengig av smerter og generell fysisk form.

Det er en time som kan passe for alle som opplever stress, smerter, stivhet, uro, og følelsen av å ha dårlig pust. Om du har fibromyalgi, langvarige ryggplager eller nakke- og skuldersmerter, vil denne timen kunne redusere plagene dine.

Tidspunkt og sted

Kjøpmannsgata 10, Sortland
Tirsdager kl. 13 – 14

Pris: 150 kr gangen

 

Påmelding til hver time. Første time er gratis.
Ved nok interesse starter jeg gjerne opp flere
grupper begge steder på dagtid.

 

Påmelding

SMS:     468 33 541
E-post: post@tvetersfysioterapi.com

 

 

Dette  sier noen av mine kunder

 

Jeg har vært med i gruppetimer hos Kirsten i flere år. Det har og er en svært positiv opplevelse. Et lavterskeltilbud som gjør godt for både kropp og sjel, og gjør en stor positiv forskjell på min hverdag. Vi er en liten gruppe som trener en gang i uka i et trygt og positivt miljø. Kirsten gir oss øvelser som de fleste kan beherske, og skulle noe være  vanskelig eller vondt, får man veiledning til å gjøre øvelsen på en alternativ måte. Det er du og din kropp som bestemmer!

Anbefaler gruppetimene hos Kirsten på det varmeste! Ett flott tilbud hvor man lærer å kjenne egen kropp og sine muligheter for eget fysisk nivå. Gode og enkle øvelser som man kan ta med hjem.  – Vanja

Jeg startet med trening fordi jeg har hatt ryggplager over lang tid. Jeg trengte å finne noe for å holde meg i fysisk aktivitet. Jeg opplever mye positivt og behagelig i gruppen. Det er hyggelig folk og Kirsten er veldig oppmerksom og flink. Jeg anbefaler timen til de som vil ha både god trening og slappe av. – Olga

Jeg har funnet min måte å bevege meg på, som jeg mestrer. Det er ingen fasit. Etter timen føler jeg meg avslappet.  – Kari

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om denne type behandling, om det passer for deg eller ønsker du å bestille time?