Om Tveters Fysioterapi

Hei, jeg heter Kirsten!

 Jeg er psykomotorisk fysioterapeut. Mange tror at dette betyr at jeg kun hjelper mennesker med psykiske lidelser, men det stemmer ikke. Jeg hjelper alle som trenger en bedre hverdag ved at de får kroppen til å spille på lag med dem selv.

 

Hvordan gjør jeg det? Det er egentlig enkelt forklart.

Kroppen og følelseslivet vårt henger sammen. Skjer det noe i følelseslivet vårt, skjer det også noe i kroppen. Og alle opplever vi ting i følelseslivet vårt! Vi er bare ikke bevisste på sammenhengen mellom hva som skjer i følelsene våre, og det som skjer i kroppen.

Jeg hjelper deg med å bli bevisst på dette. Hvordan har kroppen din det når du kjenner disse følelsene? Blir du anspent noe sted?

Jeg har sett mange mennesker få en aha-opplevelse når jeg gjør dem bevisste på dette. Og bare ved å se disse sammenhengene, er faktisk mye av jobben gjort!

For mange er det en stor lettelse å bli klar over dette, og å få sette ord på det. Kanskje slipper frykten for at det skal være noe alvorlig galt med deg endelig taket. Og når frykten slipper taket, er det så mye flott å glede seg over her i livet.

Denne reisen føler jeg stor glede over å være med på. Å se hverdagen din lette, at energien din kommer tilbake, og at livsgleden igjen kan prege hverdagen din!

Jeg vet også dette fordi jeg selv gikk mange år med stress i kroppen. Kravene jeg hadde til meg selv ga til slutt utslag i kroppslige smerter. Dette gjorde at jeg måtte ta noen nye valg i livet. Jeg fikk selv god hjelp av psykomotorisk fysioterapi, og lærte meg å lytte til kroppens signaler.

Derfor valgte jeg selv å utdanne meg til psykomotorisk fysioterapeut. Fordi jeg ser deg som et helt menneske, med alle de følelser og utfordringer som hører med. 

Hos meg er du alltid velkommen! 

Hvorfor velge Tveters Fysioterapi?

 

Klinikk på Sortland

Du sparer tid om du bor for eksempel
i Andøy eller Lødingen kommune.

 

 

Avtale med forsikringsselskaper

Jeg har avtale med
Vertikal, If, Codan, Storebrand,
DNB, Tryg, Gjensidige og Protector.

Tett oppfølging

Få individuell behandling hvor
jeg følger deg opp tett.

Avtale med bedrifthelsetjenester

Jeg levere tjenester til Vesterålen HMS.

Tilpasses din økonomiske situasjon

Jeg kan tilpasse din behandling slik at den passer din økonomiske situasjon.